Non-profit Stichting JEMODA, gericht op kansarme en straatkinderen te Senegal. JEMODA geeft scholing en bied onderdak aan de meest kansarme kinderen.

Pure Essentie Reizen: Een Unieke Ervaring voor Jongeren

Jongeren en Welzijn
Tackel mentale gezondheidsproblemen en de impact van sociale media
 JEMODA’s Pure Essentie Reizen

Bij Stichting JEMODA geloven we in de kracht van ervaring en perspectief.
We zijn verheugd om ons nieuwe initiatief, Pure Essentie Reizen, te introduceren, ontworpen om jongeren in Nederland een unieke en levensveranderende ervaring te bieden.

In de huidige tijd ervaren veel jongeren in Nederland uitdagingen, waaronder mentale gezondheidsproblemen en de impact van sociale media op hun welzijn.
We geloven dat het blootstellen van deze jongeren aan verschillende culturen en levenservaringen hen kan helpen hun perspectief te verbreden en nieuwe manieren te vinden om met hun problemen om te gaan.
Met Pure Essentie Reizen nodigen we jongeren uit om naar Senegal te reizen en deel te nemen aan ons werk met kansarme kinderen.
Ze zullen leren over de uitdagingen waarmee deze kinderen worden geconfronteerd en de inspanningen die we leveren om hen te helpen.
Deze ervaring kan hen inspireren om bij te dragen aan dergelijke inspanningen en hen ook helpen om hun eigen problemen in perspectief te plaatsen.
We nodigen instellingen voor jongeren uit om deel te nemen aan dit initiatief.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan dit nobele doel.