Non-profit Stichting JEMODA, gericht op kansarme en straatkinderen te Senegal. JEMODA geeft scholing en bied onderdak aan de meest kansarme kinderen.

Willem-Henk, welkom op de pagina van Ousmane!

 Willem-Henk,
Dit is het kind van wat jij ondersteunt en mede door jou bij JEMODA met zekerheid kan verblijven, hopende dan ook dat hij mede door jou een geweldige toekomst te gemoed gaat.
... Oumane Mboup, geboren op 10/07/2008 !!
Jammer genoeg met zijn verjaardag zijn wij niet in Senegal, zoals je waarschijnlijk weet bevinden wij ons dan in Frankrijk om zoveel als mogelijk geld te verdienen om alle vaste kosten van JEMODA te dekken.
Onze terugkomst in Senegal is altijd rond de eerste week van oktober ieder jaar, de kinderen moeten dan weer ingeschreven worden op de scholen… en dit is iets wat wij niet uit handen kunnen geven in Senegal
Ousmane verblijft zoals je weet bij huize JEMODA, merendeels op zondag brengen wij hem naar zijn moeder die verblijft in een ander woonplaats "Ngaparou"
De relatie tussen ouder, familie en kind willen wij niet verstoren, onze taak is om Ousmane te begeleiden en dit met tot nu toe goede resultaten.
Ousmane heeft ADHD, een druk baasje maar het is ook een lief kind.
Zijn wens is om naar de privé school “René MERCERON” te gaan.
NB, ik Remco had mij vergist in ons mail verkeer en had ik de school Etiëne Emonique genoemd…
Op dit moment gaat Ousmane naar de school voor ligt gehandicapten “Demain Ensamble” merendeels voor kinderen die slecht kunnen leren.
René MERCERON is een genormeerde school, hier waar overigens waar echt geleerd moet worden, toch wij weten zeker dat het met onze hulp Ousmane mooie cijfers zal behalen!
Ook als je bij de foto’s gaat kijken, hier zit hier ook een schoolrapport bij en je zult zien, begrijpen waarom wij de keuze van René MERCERON maken… Ousmane kan het!!


Terug te komen op zijn verjaardag, wil je iets geven?
Natuurlijk kan dat, de beste weg is dan om dit op te sturen naar;
 
JEMODA – R. Hemmelder
T.a.v. Oumane Mboup
Domaine du Sault
Villa la Liberté
11200 Thezan les Corbieres.
FRANKRIJK.
 
Wij zullen een eventueel cadeautje voor hem meenemen en bij aankomst in Senegal aan hem overhandigen….
Wij hebben overigens al met hem afgesproken dat wij zijn verjaardag in oktober zouden gaan vieren… dit omdat hij nog nooit geen verjaardag heeft gekregen om te vieren…
 
Verder, bij vragen je kunt ons altijd mailen maar je kunt ook gebruik maken van FB dan zowel via de pagina van Stichting JEMODA of met privé berichten aan Remco Hemmelder.

De leukste foto's met Ousame... 

Ergens in....2018... stiekumpjes filmen met de telefoon van JEMODA

Bij zijn moeder thuis... Bedankt!

Links, zijn moeder met zijn kleine broertje, daar achter een nicht, er naast Ousmane, zijn andere nicht samen met een buurt meisje... ze bedanken jou!

NB, dit is gefilmt op jouw verjaardag (volgens FB)  .... kijk zelf maar!!